BIOFORCE

Scăpați de durerile articulare!

Eliminați durerea articulară cu crema BIOFORCE!

 • Previne acumularea de săruri
 • Restabilește articulațiile și țesuturile
 • Elimină durerea și edemul

12 luni garanție!

3 ani pe piață

100.000 de clienți mulțumiți

product

Ce îl face pe BIOFORCE atât de eficient?Pe lângă componentele principale (ulei de ficat de rechin, glucozamină, chitosan, condroitină, colagen), această cremă conține și un complex special de vitamine și elemente care întărește pereții musculari ai venelor și favorizează regenerarea țesuturilor. În plus, conține substanțe benefice speciale care au proprietăți vasodilatatoare și analgezice.

Cum să utilizați BIOFORCE?

component

1

Stoarceți cantitatea necesară de cremă din tub.

component

2

Aplicați pe zona afectată (picioare, coate etc.).

component

3

Aplicați ușor cu mișcări de masaj

component

4

Așteptați până când crema este complet absorbită.

component

5

Aplicați crema zilnic

Scăpați de durerile articulare acum!

Grăbiți-vă și nu ratați promoția

00
:
13
:
14

Recenzii ale cremei BIOFORCE

 • Cătălin, 49 de ani, orașul de reședință Brașov

  Toată viața a lucrat la gară, reparând șine. În copilărie, nu am simțit nici un disconfort la nivelul articulațiilor. Dar acum câțiva ani, spatele meu a început să mă doară, la început mă deranja doar dimineața și apoi în orice moment, aproape întotdeauna. Am ajuns la punctul că orice activitate fizică mi-a afectat în mod negativ starea. Apoi am încercat crema BIOFORCE și a funcționat. Băieți, nu suferiți, încercați!

 • Oana, 34 de ani, oraș de reședință Alba-Iulia

  Odată cu vârsta, tot mai mult disconfort se simte în articulații. L-am întrebat pe medicul meu ce ar trebui să fac și mi-a prescris crema BIOFORCE. Când l-am folosit câteva zile, durerea a început să scadă! Nu mai simt dureri la încheieturi. Acum pot face totul fără durere. Am comandat această cremă pentru mama mea, îi va fi, de asemenea, de folos. Sunt sigură că veți fi mulțumit de efectul său rapid!

 • Aurel, 45 de ani, oraș de reședință Timișoara

  Când eram tânăr, făceam mult sport. Munceam cu jumătate de normă și la un șantier de construcții. Consecințele acestei tensiuni fizice asupra articulațiilor și cartilajului meu au fost următoarele: la vârsta de 40 de ani, genunchii și spatele îmi cauzau probleme aproape în fiecare zi. Cu orice activitate fizică, simțeam dureri osoase severe. Am încercat această cremă și declar cu încredere: funcționează! În doar câteva zile, durerea s-a diminuat! Cred că în timp o să mă fac și mai bine!

 • Denisa, 52 de ani, oraș de reședință Constanța

  După 40 de ani am început să am dureri la gleznă. M-a alarmat serios diagnosticul: artrita reumatoidă. Am încercat zeci de remedii diferite pentru a mă vindeca. Nu am vrut să suport această boală, pentru că nu este pentru mine să duc un stil de viață pasiv, în plus, am doi copii și trebuie să am grijă de ei. Dintre toate produsele pe care le-am încercat, numai BIOFORCE a reușit să-mi aline durerea. Recomand tuturor celor care au probleme articulare, pentru că sigur vă va ajuta!

 • Mihai, 58 de ani, oraș de reședință București

  Lucrez ca scenarist, deci există puțină activitate fizică în viața mea. Și de câțiva ani am probleme cu încheieturile și degetele. Din cauza durerii din mâinile mele, este foarte dificil să scriu! Nu am vrut să merg la medic (deși soția mea a insistat asupra acestui lucru), așa că am căutat ajutor pe rețelele de socializare, iar pe un site medical am găsit acest produs. Încă nu-mi vine să cred că BIOFORCE mi-a schimbat radical viața. Mi-am vindecat complet mâinile! Recomand această cremă tuturor!

Comandați chiar acum!

Cu creșterea popularității BIOFORCE pe piața română, cantitatea produsului este limitată.

Numai în magazinul nostru puteți achiziționa BIOFORCE original pentru tratarea tuturor problemelor articulare. Suntem furnizorul oficial din România și garantăm cea mai înaltă calitate a tuturor produselor noastre.

Comandați aici și veți primi:

component

Crema BIOFORCE pentru articulații

component

La un preț accesibil

component

Cu livrare rapidă

Scăpați de durerile articulare acum!

Aplicați crema zilnic

00
:
13
:
14

FORMULAR OFICIAL DE COMANDĂ

318RON
159RON
50% reducere

La achiziționarea mai mult de 2 bucăți, livrarea este gratuită